مشاوره حقوقی در مورد شرکتها


با سلام
بنده در یک شرکت با عنوان مسئولیت محدود، هم مشغول بکار و هم دارای سهم الشرکه 25% و عنوان عضو هیت مدیره می باشم که اکنون حدود 10 سال از فعالیت بنده در این شرکت می گذرد.
از مدتی قبل بنده و دیگر سهام دار (با سهم الشرکه 35% از صاحبان امضا و عنوان ریاست هیت مدیره) با یکی دیگر از سهامدارن شرکت که بیشترین سهم ( با سهم الشرکه 40% از صاحبان امضا و عنوان مدیریت عاملی) به مشکل برخورده و به هیچ عنوان قادر به قانع کردنشان مبنی بر اینکه حق و حقوقی که شما به عنوان حق قانونی خود می دانید چیزی جز محبت دو سهامدار دیگر شما نبوده و شما از این موقعیت در این 10 سال سو استفاده نموده و حال می بایست این شرایط به حالت اولیه خود برگردد نمی باشیم.
حال سوال اینجاست: آیا این حق و حقوق قابل برگشت می باشد ؟ به عنوان مثال الان در حدود 14 سال از تاسیس شرکت میگذرد و چون در ابتدا ایشان شرکت را ثبت نمودند حساب شخصی خود را به عنوان حساب شرکت معرفی نمودند که اکنون حاضر به تغییر این شماره حساب (که دارای گردش مالی چشمگیری می باشد) و افتتاح حساب مشترکی به نام هر سه نفر نمی شوند و اعلام میدارند که اگر بخواهند حسابی مشترک افتتاح گردد بایستی به نام دو صاحبان امضاء افتتاح گردد در غیر اینصورت هیچ؟ که می فرمایند این قانون می باشد که بنده در آن شک دارم . حال اولین سوال اینکه آیا این قانون می باشد و یا اینکه می توان در جلسه با حداکثر آرا افتتاح حساب به نام هر سه شریک را تصویب و اجرا نمود؟
دوم اینکه ایشان با وجود اینکه مدیر عامل شرکت میباشند اما در انجام و اعمال نظم در شرکت بسیار کوتاهی می نمایند و اعلام می دارند اصلا مهم نیست که مدیر عامل در شرکت حضور داشته باشند ، بگونه ایی که حضور ایشان بعضی از زمانها حول و حش ساعت 1 بعد از ظهر می باشد که اصلا مهم نیست اما نکته اینجاست که ما دونفر سهام دار دیگر مجبور به حضور در شرکت می باشیم و در در جلسه ایی که این مسله مطرح گردید و درخواست گردید که ما دو نفر نیز مایل به حضور دائم در شرکت نداریم، ایشان اعلام نمودند که در آن واحد هر دو نفر نمی بایست شرکت را ترک نمایند که در نظر اینجانب این گفته به نظر یک حکم دیکتاتوری می نماید تا یک قانون و اکنون سوال اینجاست که آیا این قانون می باشد و در صورتی که من و دیگر سهام دارم بخواهیم در شرکت حضور نداشته باشیم آیا میبایست به اجبار سهم الشرکه خود را به ایشان واگذار نماییم؟ در غیر اینصورت راه حل قانونی چیست و چطور ما می توانیم بدون از دست دادن سهم و سود خود در شرکت حضور نداشته باشیم؟
سوم اینکه ایشان به هیچ عنوان قبول ندارند که حتی در صورت حضور سهام داران بایدحقوقی تعیین گردد تا در صورت عدم حضور هر یک از سهامداران فقط حقوق تعیین شده پرداخت نگردد و سود یا ضرر ماهیانه می بایست با توجه به سهم الشرکه پرداخت یا دریافت گردد.آیا این روش کاری یعنی عدم اجازه از سوی مدیر عامل در تعیین حقوق جهت سهامداران صحیح می باشد و اینکه آیا قانونی در مورد اجبار و یا عدم اجبار تعیین حقوق برای سهامداران وجود دارد که ایشان را محکم بر این داشته که نباید این جریان برقرار گردد؟
چهارم اینکه بنده و دیگر سهام دار در زمانهایی تصمیم به انحلال شرکت و یا تغییر مدیر عامل گرفته ایم اما ایشان اعلام می کنند ما نه قدرت اینکار و نه حق اینکار را داریم. حال سوال اینجاست که با وجود مجموع سهم 60 درصدی ما دو سهامدار آیا واقعا این قدرت و حق را نداریم؟

با تشکر از شما
بی صبرانه منتظر جواب شما هستم

مهارت: انحلال شركت/موسسه
قیمت فروش پرونده: رایگان
تاریخ ثبت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶ ۰۵:۳۸:۰۴